Om Verdion

Verdion är en investerare, utvecklare och kapitalförvaltare som är specialiserade på logistik- och industrifastigheter med verksamheter över hela Europa.

Från huvudkontoret i centrala London och kontoren i Düsseldorf, Frankfurt, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg utvecklar vi högkvalitativa logistikanläggningar för stora e-handels-, produktions- och tredjepartskunder. Företaget förvärvar strategiskt belägna markområden med utveckling i åtanke samt befintliga anläggningar med potential att vidare förädla genom teknisk innovation och utvecklingsexpertis.

 

Våra utmärkta relationer med stora e-handlare, detaljhandlare, tredjepartsleverantörer och tillverkare stärks genom en djup förståelse av deras behov och krav samt av vårt väldokumenterade meritlista.

 

Verdions förmåga att leverera stöds av marknadsledande teknisk expertis, vilket innebär att vårt team kan leverera de mest komplexa projekten och möta de mest påfrestande kraven. Sedan 2013 har Verdion skapat en paneuropeisk logistikportfölj på 2,5* miljarder euro, som vi fortsätter att förvalta för våra investerares räkning efter färdigställande och därmed bibehåller vi våra kundrelationer på lång sikt.

 

Verdions kärnvärden bygger på hållbara affärsmetoder. Vi arbetar professionellt och med respekt för miljön, samt lever upp till våra hyresgästers, lokalsamhällets och våra investerares krav.

 

*juli 2023

Utsidan av Circles logistikanläggning, Derby
Utsidan av Circles logistikanläggning, Derby
Utsidan av Circles logistikanläggning, Derby

Verdion Track Record

E20 Park, Köpenhamn

E20 Park, Köpenhamn

E20 Park Copenhagen är en stor ny logistikpark för den danska marknaden – en av Danmarks största i sitt slag – som är under utveckling av Verdion.

Detta strategiska markområde om 38 hektar har utformats för att erbjuda 150 000 kvm logistikutrymme i en rad olika storlekar och konfigurationer. Lager- och distributionsanläggningar finns tillgängliga från 2 500 kvm och uppåt, med kapacitet för betydligt större byggnader och med en flexibilitet som ligger inom ramen för den övergripande situationsplanen, för att möta företagens exakta behov.

Logistikparken har ett framträdande läge precis vid motorvägen som förbinder Danmark med Tyskland och Sverige medan dess närhet till staden Solrød innebär goda lokala transportförbindelser via tåg och bussar, samt nya gång- och cykelvägar för att smidigt förflytta sig till parken.

En byggnadsplan för stegvis spekulativ utveckling har nu initierats för att möta den starka lokala efterfrågan som finns och alla anläggningar utvecklas med höga standarder för hållbarhet och energieffektivitet.

Utsidan av DHLs logistikanläggning, Köpenhamn

DHL, Köpenhamn

Verdion har utvecklat två logistikanläggningar av högsta klass nära Köpenhamn för DHL.

Den första färdigställdes 2014 och innefattar över 15 000 kvm på en strategisk tomt på 4 hektar i Greve, söder om huvudstaden.

År 2018 färdigställde vi denna andra anläggning, vilket var den första byggnaden att utvecklas på Verdion iPark Copenhagen. Denna 12 000 kvm state-of-the-art-byggnad utvecklades specifikt för att stödja DHL:s lagrings- och distributionskontrakt med en av världens största läkemedelsföretag.

Utsidan av BMWs logistikanläggning, Malmö

BMW, Malmö

I sitt första svenska projekt utvecklade Verdion en ny 27 000 kvm toppmodern logistikanläggning för BMW i Verdion Logistics Park Malmö.

Denna högklassiga BTS-anläggning kostade 20 miljoner euro att bygga på en 8 hektar stor tomt. Anläggningen är anpassad för att lagra och distribuera bil- och motorcykeldelar.

Verdion Logistics Park Malmö ligger strax utanför Malmö stad i utkanten av Staffanstorp. Platsen är belägen vid en korsning på riksväg 11 och har direktförbindelse med Malmö och Köpenhamn, samt andra europeiska städer.

Begär återuppringning

*Du måste fylla i kontaktfälten innan du skickar in.