Om Verdion

Verdion är en investerare, utvecklare och kapitalförvaltare som är specialiserade på logistik- och industrifastigheter med verksamheter över hela Europa.

Från huvudkontoret i centrala London och kontoren i Düsseldorf, Frankfurt, Köpenhamn, Stockholm och Göteborg utvecklar vi högkvalitativa logistikanläggningar för stora e-handels-, produktions- och tredjepartskunder. Företaget förvärvar strategiskt belägna markområden med utveckling i åtanke samt befintliga anläggningar med potential att vidare förädla genom teknisk innovation och utvecklingsexpertis.

 

Våra utmärkta relationer med stora e-handlare, detaljhandlare, tredjepartsleverantörer och tillverkare stärks genom en djup förståelse av deras behov och krav samt av vårt väldokumenterade meritlista.

 

Verdions förmåga att leverera stöds av marknadsledande teknisk expertis, vilket innebär att vårt team kan leverera de mest komplexa projekten och möta de mest påfrestande kraven. Sedan 2013 har Verdion skapat en paneuropeisk logistikportfölj på 2,5* miljarder euro, som vi fortsätter att förvalta för våra investerares räkning efter färdigställande och därmed bibehåller vi våra kundrelationer på lång sikt.

 

Verdions kärnvärden bygger på hållbara affärsmetoder. Vi arbetar professionellt och med respekt för miljön, samt lever upp till våra hyresgästers, lokalsamhällets och våra investerares krav.

 

*juli 2023

Utsidan av Circles logistikanläggning, Derby
Utsidan av Circles logistikanläggning, Derby
Utsidan av Circles logistikanläggning, Derby

Verdion Track Record

Verdion Park Södertälje

Verdion Park Södertälje

Denna nya möjlighet erbjuder 31 360 kvm lager, med entresol, kontor och sociala ytor. Parken kommer att vara färdigställd under andra kvartalet 2025 och är för närvarande tillgänglig på förhyrningsbasis.

Parken ligger nära motorvägarna E4 och E20 och Södertälje Hamn, och mer än två miljoner människor bor inom en timmes bilresa. Det är en av de största enheterna som utvecklas på spekulation söder om Stockholm och kommer att levereras i enlighet med BREEAM Excellentstandard.

Verdion Park E6 Gothenburg

Verdion Park E6 Gothenburg

Verdion Park E6 Göteborg är klar för inflyttning i september 2025 och erbjuder totalt 18 000 kvm nya, högkvalitativa logistikytor.

Anläggningen ligger i Bäckebol, och erbjuder återförsäljare, grossister och logistikspecialister en ny möjlighet till en etablering nära sina kunder och med ett bekvämt avstånd för områdets arbetskraft och nära transportförbindelser.

Den nya anläggningen har utformats med fokus på effektiv drift och byggs enliga höga standarder för energieffektivitet och hållbarhet, med målet att nå BREEAM Excellent vid färdigställandet. Byggnaden kan hyras ut i sin helhet eller delas upp i två separata enheter om 10 169 kvm respektive 7 529 kvm.

Utsidan av BMWs logistikanläggning, Malmö

BMW, Malmö

I sitt första svenska projekt utvecklade Verdion en ny 27 000 kvm toppmodern logistikanläggning för BMW i Verdion Logistics Park Malmö.

Denna högklassiga BTS-anläggning kostade 20 miljoner euro att bygga på en 8 hektar stor tomt. Anläggningen är anpassad för att lagra och distribuera bil- och motorcykeldelar.

Verdion Logistics Park Malmö ligger strax utanför Malmö stad i utkanten av Staffanstorp. Platsen är belägen vid en korsning på riksväg 11 och har direktförbindelse med Malmö och Köpenhamn, samt andra europeiska städer.

Begär återuppringning

*Du måste fylla i kontaktfälten innan du skickar in.